Våra Tjänster

Vi kan nästan allt om tejp , etiketter och avspärrningsband

VI HAR SVAREN

Fråga oss !

Du kan köpa hur många rullar du vill. Har du bara behov av enstaka tejprullar så är det inga problem, vi fixar det.

Det är lite olika beroende på utseende och upplaga. En liten order 10-50 rullar brukar vi klara av att leverera på 1-2 veckor. Vi kan även delleverera en större order så du har tejp att börja med innan resten av upplagan levereras. Är det riktigt bråttom kan vi fixa ett tejpjobb på ett par dagar.

Vi vill helst ha original gjorda i illustrator eps format eller en pdf. Har du inte det så skicka det du har, en logga eller en wordfil så ordnar vi till det hos oss, vi tar ingen kostnad för originalarbetet normalt.

Vi trycker tejp från 12mm och upp till 150mm bredd. De vanligaste bredderna är 50mm och 38mm samt 19mm och 25mm för smalare tejp. Behöver du en specialbredd på din tejp går det nästan alltid att ordna.

Inte allt men väldigt mycket av vår produktion körs på plats. En del stora jobb på tejp och avspärrningsband trycks hos våra underleverantörer utomlands.

Visst kan du det. Vi levererar både på ark och på rulle. Vi trycker digitalt och gör även en del jobb i foliering i guld och silver. Du kan köpa allt från enstaka dekaler till stora jobb.

Vi trycker mycket reklamgodis i flera olika bredder och material. Hos oss kan du köpa pappret och sedan skicka den till en godistillverkare. Du kan också få hjälp att kontakta godistillverkaren direkt så går beställningen direkt genom dom. Kontakta oss så får du hjälp med din order av reklamgodis.

Visst går det, inga problem. Vi kan även köra mindre rullar helt efter dina önskemål.

VÄNTA INTE !

Kontakta oss så hjälper vi dig.