Pages Menu
Categories Menu
Tejp

Tejp

PVC-, PP-, reklam- och packtejp

Tejp är ett unikt sätt att på en och samma gång sammanfoga, göra reklam och informera. Tejp är en utmärkt bärare för t.ex. varningstexter, produktinformation, anvisningar mm. Låt packtejpen bli en del av den grafiska profilen för ditt företag. Förutom att tryckt tejp är snyggare än otryckt brun tejp så kostar den inte speciellt mycket mer. Alla våra tejper levereras i rullar om 66m som standard. Bredderna på tejp kan varieras från 12mm upp till 150mm. De vanligaste bredderna vi producerar idag är framförallt 50mm och 38mm. Vi klarar att trycka upp till fyra pantonefärger på tejp. Ladda gärna ner våra mallar för tejp så får du mer info innan du beställer. Vi har idag två olika huvudkvaliteter och storleken på din order ger dig olika möjligheter:

PVC-tejp

PVC-tejpen är den mest beprövade av våra tejpkvaliteter. PVC-tejp finns som vit, transparent eller brun botten. En bra och stabil allroundtejp som fungerar för alla behov. PVC-tejpen har en bra yta som har mycket bra tryckegenskaper. Vi kan trycka PVC-tejp upp till tre färger. För dig som vill ha en stabil och pålitlig tejp är PVC-tejpen rätt val.

Se till att förvara tejpen från solljus och för hög värme, så hindrar du tejpen att torka. PVC-tejp håller sig i många år utan att tappa sina egenskaper. Hos oss kan du beställa så lite som två rullar om du vill. Det blir nog de två dyraste tejprullar du någonsin köpt, men ändå till en relativt liten totalkostnad!

PP-tejp

För dig som behöver större volymer tejp (från 432 rullar) så passar PP-tejpen bäst. Tejpen finns i vit botten  och den kan tryckas i upp till sex färger. Det går även att trycka så kallad fototryck. Trycket ligger skyddat under ett tunt skikt transparent lager. Tejpen är tystavrullad och fungerar i de flesta sammanhang. PP-tejpen har mycket bra tryckegenskaper och den högblanka ytan ger en mycket bra färgåtergiving. Den här tejpkvalitén kräver lite större upplagor. Minimibeställning är 432 rullar.

Ladda gärna ner våra mallar där du ser vilka valslängder vi använder och vilka begränsningar som finns.

tejpmall         Återförsäljare login