Pages Menu
Categories Menu
Reklamgodis

Reklamgodis

Tejptryck erbjuder ditt företag reklamgodis med tryck. Reklamgodis är perfekt vid en mässa, ett företagsevent, som ett komplement till ett utskick, eller varför inte bara ha lite reklamgodis att bjuda på i receptionen? Vi trycker upp till fyra stycken pantonefärger på vit alternativt silvercellofan. Hos oss kan du köpa från 10 kg och uppåt. Vi har en mängd olika godissorter i vårt sortiment. Kontakta oss för offert.

Vad är en bra layout för reklamgodis?

Först och främst: Less is more! Tänk på att du har ett begränsat att exponera exempelvis en logga på. Text bör helst inte vara under 2mm på höjden. Ta och fundera på vad som är viktigaste budskapet/informationen du vill få fram. Det kan ju låta lite tråkigt  men slutresultatet blir sällan bättre om du pressar in adresser eller e-postadresser på ett godispapper.

Repetera gärna lite tätare eftersom det inte går att styra pappersåtgången exakt. Att t.ex sätta bara en logo på varje godisbit är inte att rekommendera eftersom risken finns för att den inte hamnar på exakt samma ställe hela tiden. Vi hjälper dig gärna och med råd och designförslag så att du får bästa möjliga resultat.

Här finns en mall som kan vara bra att ha som utgångspunkt.
reklamgodis_layoutmall

Hur Lång tid tar det?

Vi har idag cirka två veckors leveranstid på reklamgodis beroende lite på vilken smak och vilken volym som ska produceras.

Kontakta oss för mer info eller beställning.    Återförsäljare logga in här