Etiketter med digitaltryck


 
Tejptryck AB erbjuder etiketter med snabbt och prisvärt digitaltryck. Hos oss kan du få dina tryck på flera olika material som papper, vinyl , polyester mm. Dessutom finns flera olika sorters häftämnen, ex lätthäftande för t.ex flyttfirmor samt permanenthäftande. Vi har under senare år specialiserat oss på relieftryckta etiketter samt guld och silverfolieringar som annars är svåra färger att trycka i andra trycktekniker. Det mesta vi trycker levereras på rullar.

Tack vare flexibla maskiner och snabba omställningstider så kan vi trycka även i små serier men med kanske lite andra format än standard. Vi utgår alltid från kundens behov och skräddarsyr ofta en lösning för varje jobb.

Då material och formgivning ofta skiftar från jobb till jobb så lämnar vi offerter på alla etiketter. Kontakta oss för priser.
 

Sedan några år tillbaka har vi utvecklat vår digitaltrycksverksamhet. Här kan vi trycka mindre serier etiketter i fyrfärg och sedan komplettera med ex. foliering. Genom att vi slipper tillverka klicheer går det snabbt att ta fram en mindre upplaga i fyrfärg. Vi trycker på olika pappersmaterial samt PP (polypropen) både i vitt samt transparent.

 
Kontakta oss för mer info eller beställning.